dissabte, 3 de maig del 2008


Alienis malis discimus
Si la dita fos certa, si realment aprenguéssim dels errors aliens...!!!
L'experiència més aviat em fa pensar que si alguna cosa no és transmissible és precisament l'experiència, que es forja, en el millor dels casos, a base dels propis errors més que no pas dels aliens. 
El coneixement, en canvi... 
Fixeu-vos en la manera com comunica Jhonny Chung Lee, el protagonista del vídeo! Una idea genial es pot vendre en pocs minuts d'una forma clara i neta. Preneu-ne exemple si mai heu de fer una exposició. De passada us podeu fixar en el producte que regala (allò del copyleft i del codi obert) i que m'ha tingut distret massa dies.
De fet, la família em renya perquè afirma que tinc abandonada tota una legió de fututuroaddictes. Crec que pequen d'optimistes en la mateixa mesura que jo peco d'inconstant. En tot cas, si fos cert, millor aprendre del meu error que no pas cometre'l.

PS: si seguiu el link de JL podreu comprovar que compartir les idees genials fa que en generis de noves igual de genials. Qui se les guarda té la ment massa centrada en l'obsessió per conservar-les i perd creativitat. És un error evident, però pocs n'aprenen. 

8 comentaris:

Anònim ha dit...

iepp!!(H)

Bones,
això aqui al vídeo ho fa molt fàcil, amb un pim pam...però a classe va costar una mica posar el mando en bona posició perquè agafés tot l'angle de la panatalla e! ..però al final ens en vem sortir i, la veritat, impressiona força .... llàstima del doble cick, que costa un mica però bueno per 40-50 € tens un aparell o com l'hi vulguis dir que et pot costar 3 mil dòlars, com diu el vídeo.





Xevi, a veure si pel pròxim dia ens portes i ens fas la segona i la tercera part del vídeo i ens deixes a tots amb la boca oberta!!




__FORÇA I SALUT__

[RoGeR]**

xevi ha dit...

És un experiment encara, falta pràtica, però la cosa té possibilitats didàctiques. Als altres dos temes, de moment, no n'hi veig.

Anònim ha dit...

Ei xevi algun dia tindriem que intentar recrear 3D algun edifici interesant [com els japonesos amb els seus barris pero menys a lo bestia (que es pasen una mica...)] seria una feina interesant i de pas ens aprendriem l'estructura de l'edifici i es podria aprofundir una miqueta en el tema (sense robar el tema d'elecció a algun desafortunat). Tenies que triar un nom més fàcil de recordar... el que tingut que pensar per apuntar-lo...

Marc

xevi ha dit...

Bé, fututurus no és un mal nom, que no és difícil de recordar vull dir, en tot cas no ho és per algú que ja faci llatí-llatí. Els de tercer esteu fent "cultura clàssica" per més que us entesteu a dir-ne "llatí" (no sé d'on ho heu tret).

Això de 3D és una bona idea! Compliria la mateixa funció que les maquetes que molts heu decidit fer i, sobretot, no m'ocuparia tant d'espai al departament. Us ho podeu pensar. El programa de Google per fer això segurament és el más fàcil, es tracta del google skechtup (si no el coneixeu, busqueu-lo, que és divertit) Bona idea, repeteixo.

Anònim ha dit...

suposo que ho hem tret perquè tu ets el professor de llatí de l'institut i l' optativa es diu: "Introducció a la cultura grega i llatina" ...bueno...xDD



p.d. provare això de 3D



[RoGeR]**

Anònim ha dit...

Ei xevi tens això molt abandonat aviam si publiques alguna cosa interesant per visitar que ja em se el forum de memòria!!!

Marc

PD: Han tret un excel·lent buscador (estil google) pero per cada 10000 vegades que s'utilitza es planta un arbre a l'amazones es diu www.ecoogler.es està molt bé! Aviam si ajudem a una bona causa [qui diu que no es pot ajudar al medi ambient...]

xevi ha dit...

ai, ai, ai, ai!

No tot el que porta l'etiqueta "eco" és aigua clara. Investiga.
N'hi ha d'altres per l'estil que sembla ser que són més generosos amb els clics necessaris i amb la publicitat (la mare de totes aquestes iniciatives)

Cui prodest?

És una bona pregunta per entendre segons quins "miracles"

Helena ha dit...

uaaa, sí que està abandonat, sí.

al final això s'acabarà renovant de mes en mes si vas seguint els invents d'en Lee.

apali!

ens veiem!

HLF